Op zoek naar een uitdagende baan?
 
Op zoek naar een uitdagende baan?
 
Op zoek naar een uitdagende baan?
 
Op zoek naar erkende steigerbouwers?

Over Rotterdams Detachering Bedrijf

Zoekt u ervaren en gekwalificeerde steigerbouwers? Wilt u geen verrassingen achteraf?
Dan bent u bij RDB aan het juiste adres!


Specialistisch werk
Van straalwerk, isolatiewerk en metselwerk tot schilderwerk: al het werk dat op hoogte plaatsvindt, moet veilig gebeuren. RDB creëert die veilige werkruimte op hoogte. Wij bouwen voornamelijk steigers voor de industrie en petrochemie, de scheepsbouw en de bouw. Al onze steigers zijn maatwerk, aangepast op de specifieke locatie en de plek. Ons gekwalificeerd en gecertificeerd personeel werkt op locatie met het materiaal van onze opdrachtgevers.

Betrouwbaar
RDB is een betrouwbare partner voor steigerbouw bedrijven. Transparantie, naar zowel onze opdrachtgevers als onze medewerkers, staat bij ons hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend is de administratie perfect geregeld. Op die manier kunnen wij onze medewerkers, maar ook u als opdrachtgever continuïteit en zekerheid bieden. Voor nog meer zekerheid kunt u bij RDB een audit laten uitvoeren. RDB is een erkend leerbedrijf en veel van onze monteurs zijn al meer dan 10 jaar bij ons in dienst. Al onze steigerbouwers zijn gecertificeerd en gekwalificeerd.

Werkwijze
Komt u steigerbouwpersoneel tekort voor een specifiek project of een langdurige klus? U kunt onze
monteurs op uurbasis en op projectbasis inhuren. U heeft zelf geen omkijken naar de administratieve
afhandeling. Bij ons komt u bovendien niet voor verrassingen te staan. Afspraak is afspraak: wij maken de klus altijd af. Bij RDB bent u verzekerd van kwaliteit én zekerheid.

Ervaring
De steigerbouw zit ons in het bloed! In de jaren 60 en 70 van de vorige eeuw zijn veel Turkse steigerbouwers naar Nederland gekomen om in de industrie, scheepsbouw en bouw te werken. Veel van onze monteurs zijn zoons en kleinzoons van deze steigerbouwers van het eerste uur. Ook Metin Kabakyer, directeur en oprichter van RDB, is zelf van oorsprong steigerbouwer. Inmiddels is RDB al ruim 15 jaar actief als detacheringsbureau voor steigerbouwpersoneel. Door onze jarenlange ervaring in de sector weten wij precies wat er allemaal komt kijken bij dit vak.